کارگاه آموزش تحلیل رفتار متقابل (دکتر فرحبخش)

تاریخ ایجاد :

تحلیل رفتار متقابل,رفتار متقابل,آموزش تحلیل رفتار متقابل,اریک برن,دانلود آموزش تحلیل رفتار متقابل,سمینار آموزشی تحلیل رفتار متقابل,سمینار آموزش تحلیل رفتار متقابل,Transactional analysis

📄 فرمت فایل : AMR (فایل صوتی با کیفیت بالا)

🕓 مدت زمان کارگاه : 7 ساعت

📁 تعداد فایل : 3

📥 حجم فایل : 32.5 مگابایت

25000 تومان

23,500 تومان

تحلیل رفتار متقابل (Transactional Analysis) یا به اختصار TA یک سیستم آموزشی و درمانی است که توسط پروفسور اریک برن ابداع شد. به وسیله تحلیل رفتار متقابل می توان بسیاری از مشکلات رفتاری ، مدیریتی ، تربیتی ، روانشناسی و روانپزشکی و حتی اجتماعی و سیاسی را حل کرد.

 

مقدمه‌ای بر تحلیل رفتار متقابل

تحلیل رفتار متقابل یک تئوری روان‌شناسی است که توسط اریک برن در سال ۱۹۵۰ میلادی ارائه گردید و به لحاظ کاربرد آن در حل مشکلات احساسی و رفتاری، مورد قبول جامعه روان‌شناسی قرار گرفته و تدریجاً در زمینه‌های مشاوره، روان‌کاوی، گروه درمانی، مدیریت، جامعه‌شناسی، توسعه سازمانی و آموزش، نظریه‌های جدیدی ارائه نموده و گسترش پیدا کرده‌است.

ابهام و پیچیدگی در مفاهیم، تخصصی بودن و زمان طولانی درمان در دیگر روش‌های روان درمانی باعث شد تا تحلیل رفتار متقابل با مفاهیم اساسی و واژه‌های ساده سریعاً جایگزین روش‌های روان درمانی قدیمی گردید.

به همین جهت تحلیل رفتار متقابل عمومیت یافته و هر جا که انسان‌ها حضور داشته و با یکدیگر ایجاد رابطه می‌نمودند کاربرد عملی پیدا کرد و ابزاری برای تغییر و حل مشکلات قرارگرفت. تحلیل رفتار یک مکتب علمی کاربردی می‌باشد که در آن از به کار بردن مفاهیم پیچیده اجتناب شده‌است و نظریات آن به صورتی مطرح شده‌اند که به راحتی می‌توان آن‌ها را مشاهده و تجربه نمود.

 

هدف تکنیک تحلیل رفتار متقابل چیست؟

هدف تکنیک تحلیل رفتار متقابل در درمان این است که به فرد کمک کند تا خودش را بهتر بشناسد و ظرفیت‌های خود را از طریق توسعه‌ی بخش بالغ شخصیتش بهبود بدهد. معمولا بین افراد و درمانگرها یک قرارداد وجود دارد که در آن اهدافی که می‌خواهند در دوره‌ی درمان به آن دست پیدا کنند قید شده است. اغلب، مسئولیت تمام اتفاقاتی که ممکن است در طول دوره‌ی درمان بیفتد به فرد واگذار می‌شود. به این ترتیب فرد بیشتر در حالت شخصیتی بالغ خود قرار می‌گیرد تا بتواند تفکرات، احساسات و رفتارهای محدودکننده‌ی خود را بشناسد.