راهنمای پرسشنامه سازگاری شغلی

تاریخ ایجاد :

سازگاری شغلی,پرسشنامه سازگاری شغلی

📄 فرمت فایل : PDF - WORD

📥 حجم فایل : 525 کیلوبایت

📄 تعداد فایل : 3

📊 روش نمره گذاری و تفسیر : دارد

📝 تعداد سوالات : 36

💯 روایی و پایایی : دارد

🎓 مقاله بیس : دارد

🌎 منبع : دارد

3,000 تومان

راهنمای اجرا و نمره گذاری پرسشنامه سازگاری شغلی

شهرابی (۱۳۸۹) با توجه به اصول اساسی نظریه دیویس و لافکوایست(۱۹۹۱) پرسشنامه ۳۶ آیتمی با  ۷ عامل را تهیه کرد که عبارتند از: ۱- ارزش پیشرفت، ۲- ارزش راحتی، ۳- ارزش پایگاه، ۴- ارزش نوع دوستی، ۵- ارزش ایمنی، ۶- ارزش خودمختاری، و ۷- سبک سازگاری.

یكی از مهمترین منابع هر سازمانی، نیروی انسانی آن است  عوامل تشكیل دهنده این نیرو، افرادی با احساس هستند كه اگر انگیزش كافی داشته باشند، استعداد و مهارت خود را در خدمت  سازمان به كار میبرند. داشتن روحیه و رضایتمندی شغلی در رسیدن به رهوری بالای سازمانها بسیار مهم است . همچنین یكی از عوامل مهم در بالا بردن انرژی روانی كاركنان یك سازمان، بهبود رضایت شغلی آنها است. رضایت شغلی یعنی اندازه و فاصله میان انتظارات و توقعاتیكه شخصا از شغل و حرفه خود دارد و اینكه چه چیزی واقعا از این شغل نصیبش میشود و یك ،احساس مثبت یا مطبوع است كه پیامد ارزیابی شغلی یا تجربه فرد را دربردارد.

ارتباط قوی بین رضایت شغلی با سازگاری شغلی وجود دارد. در واقع رضایت شغلی شاخصی مهم از سازگاری شغلی است. یعنی اگر بین توانایی­ های فرد و شرایط شغلی­اش تطابق وجود داشته باشد رضایت حاصل می­شود. فرضیه اساسی سازگاری شغلی این است که افراد برای ایجاد و نگهداری ارتباط مثبت با محیط کاریشان در تلاش هستند. افراد نیازهایشان را به محیط کار می­آورند و محیط کار نیز نیازهایی برای آنها فراهم میکند. برای تداوم کار فرد و محیط کار می­باید به میزانی از تطابق برسند. سازگاری فرایندی در حال رشد و پویا است. شامل توازن آنچه فرد می­خواهد با آنچه جامعه می­پذیرد. سازگاری یک فرایند دوسویه است.

 

این پرسشنامه شامل :

1- ارائه شده به صورت PDF و WORD

2- روایی و پایایی

3- روش نمره گذاری و تفسیر

4- منابع

5- مولفه­ های پرسشنامه (خرده مقیاس­ ها)

6- بیس مقاله